Addesteek.se

Hejsan.

Adam Steen här. För många i dalaområdet och med omnejd ett ganska känt namn i bloggkretsar. Sedan 2008 har jag bloggat på adamsteen.se om mestadels min träning.

Sedan juni 2021 så har jag startat bloggen addesteek.se också. Jag kände att jag ville hålla isär ”personerna” idrotts-Adam och civila Adam. På denna blogg så skriver jag vitt och brett om mina tankar, mitt psykiska mående, mina investeringar mestadels i aktier, mitt pappaliv, spartips och mycket annat. Det kommer även in en del kring träningen även här. Jag har även startat en vlogg som jag i ett års tid släppte ett avsnitt varje vecka, men som nu kommer ut mer sporadiskt.

På denna vlogg har jag kunnat få en ventil ut kring mitt psykiska mående som i perioder inte alltid är så bra. Med hjälp av denna så kan jag skriva av mig jobbiga tankar, inspirera andra personer till rörelse och även stigmatisera pratet om psykiskt lidande. Jag har fått bra stöd av personer som brytt sig, men också fina kommentarer från personer som själv inte mått så bra och som känt sig stärkt av mina ord, mina tankar och mitt kämpande i vått och torrt.

Jag vill med denna bloggen visa andra att det går att få till bra träning, leva ett sunt liv och så vidare, även om man har sämre förutsättningar genom ett lite sämre betalt jobb, försöka bedriva en elitsatsning med jobb och ensamstående förälder och så vidare.

Denna bloggen har fungerat som en dagbok för mig också. Jag känner ofta ett behov av att få skriva ned mina tankar, dels tycker jag om att dela med mig av dessa och dessutom så känns det bättre efter att jag har fått tankarna på pränt. Ibland kan jag släppa vissa bekymmer bara av att skriva ner det.

Jag försöker ofta optimera mycket saker i livet. Dels på grund av tidsbrist, då kan det vara bra att försöka få in lite mer vardagsmotion i livet, som att exempelvis att cykla till jobbet, vilket jag gjort alla jobbdagar sedan 2017. Denna vardagsmotion ger mig inte bara lite mer brända kalorier och mer steg till stegräknaren, jag sparar även in några extra kronor vilket jag också gläds åt. Mer pengar sparade gör att jag kan investera mer pengar på börsen och på sikt dra ned ännu mer på mitt jobbande, det är ett stort mål jag har och något jag skriver om med jämna mellanrum på bloggen.

Lämna en kommentar